fbpx

Hajógyár x A38: Hogyan készült? – Myra Monoka és Bedzsula Ádám

Április 11-én Hegyi Dóra (OHNODY) Myra Monokával és Bedzsula Ádámmal beszélget, ezt követően Myra Monoka live setje lesz hallható.

Myra Monoka énekes, dalszerző és producer a nemzetközi és a hazai zenei színtérnek is egyre aktívabb szereplője. Tanulmányait a Bartók Béla Konzervatóriumban kezdte, majd útja a tengerentúlra vezetett, hogy Miamiban csiszolja tovább produceri tudását. Bár közreműködőként már számos sikeres projekt fűződik a nevéhez, most saját egyedi hangzás-és látványvilágát is fel szeretné tárni a közönségnek. Így a Hajógyár X A38 Zene x Látvány rendezvényén legújabb szerzeményéről és a májusban megjelenő klipjéről is beszélget Hegyi Dórival.

Myra gondolatait és elképzeléseit Bedzsula Ádám, nemzetközi videoklip-szemle díjas rendező interpretálta és öntötte vizuális formába, így az este folyamán a közös munkáról, továbbá az alkotási folyamat szépségeiről és nehézségeiről is teljes képet kaphatnak a jelenlévők. Zárásként pedig újra a zenéé lesz a főszerep, hiszen Myra egy különleges live settel is készül az eseményre.

A rovat további cikkei