A tavaly első ízben megrendezett Hangjegy Művészeti Fesztivál – Nyári Színház a gödöllői MATE díszudvarán nagy sikernek örvendett, így a szervezők számára nem volt kérdéses a folytatás. Júliusban többek között Pokorny Lia, Király Dániel, Kern András, Hernádi Judit és Lengyel Tamás is színpadra lép.

Jerry Mayer Keresztül-kasul című romantikus vígjátékában Pokorny Lia és Király Dániel játéka mutatja meg, hogy akár egy másfél órás, eseménytelennek induló utazás is válhat szenvedélyessé. Az István, a király iskolába megy című rockoperát Feke Pállal és ifjú tehetségekkel láthatja a közönség. Richard Bae Hitted volna? című előadásában Hernádi Judit és Kern András parádés alakítását láthatja a publikum. Kitolás című önálló esten Lengyel Tamás arra vállalkozik, hogy kezdő és haladó apukákat neveljen, természetesen a humor eszköztárát segítségül hívva. Sárik Péter Trió sikersorozatának folytatása a Jazzkívánságműsor 2., amely újabb magyar slágerek jazzes feldolgozásával varázsolja el a közönséget Falusi Mariann közreműködésével.

Az előadásokra a jegyek már kaphatók a www.jegy.hu, a www.hangjegyszinhaz.hu oldalon, valamint az InterTicket országos jegyirodai hálózatán.