A Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem budapesti csoportja, a KAG május 3-án kiállítást szervez, melyre a Tükröződések címen futó pályázat során várják az ötletesebbnél ötletesebb fényképeket és a képekhez tartozó néhányszavas összefoglalókat. A pályázat nemcsak az egyetem hallgatóinak biztosít teret a kreativitásuk kibontakoztatásához, hanem a külsősöknek is lehetőséget ad a jelentkezésre. A beérkezett pályaműveket a későbbiekben az egyetem Facebook– és Instagram-oldalán is meg lehet tekinteni, illetve ezekből a munkákból a KAG képeslapokat készít.

Tartalmát tekintve a képeken szerepelhet tükröződés, fénytörés, árnyék. Nem érdemes amiatt sem aggódni, ha a tükörkép mellett nem látszódik a valóság, vagy csak annak egy kis része. Ha a kép észrevehetően és kreatívan vagy formabontóan illeszkedik a központi témához, akkor már érdemes vele nevezni.

A fényképek formai követelményei közé tartozik a 4:3-as képarány, és a minimum 3000 x 4000 pixeles felbontás. A képeket raw formátumban a kag@kodolanyi.hu-ra lehet elküldeni április 2-ig. A beérkezett művek mellé maximum 75 karakterben a képhez kapcsolódó összefoglalót vagy egy találó mondatot is érdemes írni.

Kép forrása: Kodolányi Art Gallery