Jelenleg három társulat járja a világot a show-val. A hazánkba érkező produkcióban pedig két magyar táncost láthatunk a főszerepekben! Papp Zoltán és Krén András évek óta tagja a társulatnak.

Az európai turné során, ugyan váltott szereposztásban, de Andrást, a Lord (a Tánc Ura) és Zoltánt, a Dark Lord (a Sötét Nagyúr) szerepében láthatja majd a hazai közönség is!

LOTD2015_37

?Michael Flatley számunkra egy legenda, akitől mindig lehet újat tanulni. Így volt ez a tavalyi hosszú próbafolyamat során is. Maximális koncentrációt követelt mindenkitől és a maximumot hozta ki mindenkiből. A vadonatúj előadásban megtartottuk a legjellegzetesebb táncokat és új koreográfiával egészítettük ki.

Az új részekkel modernebb lett a produkció. Új jelmezek is készültek, még nagyobb LED kijelzők kerültek a háttérbe, amik fantasztikus látványt nyújtanak. A zenét újra hangszerelték és így teljesebb lett a hangzás is.? ? mondta el a megújult produkció kapcsán Papp Zoltán, aki a turné során nem csak főszereplő, hanem a táncosok vezetője is.

LOTD2015_23

A show a bemutatás óta példátlan sikernek örvend, szerény becslések szerint eddig több mint 120 millió néző látta. Csak a legjobbak táncolhatnak a világ vezető táncprodukciójában. A fiatal tehetségeket Flatley maga válogatja és tanítja, képzi, míg a pódiumra lépnek.

A show egy különleges meglepetést is ígér! A nyitó jelenetben Michael Flatley a kivetítőn egy utazásra hívja a közönséget, melyben bemutatja, hogy honnan is indult ő valaha, és hogyan lett belőle a világ egyik legnagyobb táncosa. Az előadás végén, a híres finálé jelenetben pedig Flatley virtuális mása is megjelenik a modern technika segítségével!

Így a színpadtól visszavonult táncost újra és újra láthatja a közönség.

LOTD2015_33

A karakterek is új, izgalmas személyiségekké fejlődtek. A ?varázslatos kalandnak? nevezett show valójában egy, az ír folklór alapjaira épülő utazás az időben, a Jó és a Gonosz klasszikus meséje. A ?Kis Lélek? vezeti be a közönséget a történetbe és segít a Tánc Urának megvédeni az embereket a Gonosz ellen.

Ám Don Dorcha sokkal erősebb és vadabb lett. Vajon megnyerheti-e a Lord a harcot?

LOTD2015_6


A turné állomásai:

2015. október 20. (kedd), 19.00 ? Veszprém, Veszprém Aréna

2015. október 21. (szerda), 19.00 ? Debrecen, Főnix Csarnok

2015. október 22. (csütörtök), 20.00 ? Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

2015. október 23. (péntek), 20.00 ? Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

2015. október 24. (szombat), 19.00? Győr, Audi Aréna

Jegyek: http://broadway.hu/