A fővárosi Puskin moziban minden szombat és vasárnap filmvetítésekkel, bábelőadásokkal és koncertekkel várják a látogatókat.

Érkezik Gryllus Vilmos, a Kolompos és a Rutkai Bori Banda. A Nefelejcs és a Fabula bábszínház két-két produkcióval készül a Kuckóba. A Pagony Kiadó és a Jurányi-ház közös mesesorozata két előadással szerepel: októberben Rezes Judit és Szabó Győző Boribonról és a 7 lufiról, Tenki Dalma és Georgita Máté Dezső a hisztis királykisasszonyról mesél.

A Legkisebbek mozijának kínálatát bővítették a 2022-es őszi–téli évadra: lesz olyan programnap, amikor párhuzamosan két filmet is vetítenek. Egyet a kicsiknek és egyet a kicsit nagyobbaknak. Mások mellett vásznon hősködik a Mancs őrjárat, a Kuflik, elvarázsol minket A tenger dala, megnevettet A kis kedvencek titkos élete, beiratkozhatunk a Mágikus állatok iskolájába – de természetesen az olyan magyar klasszikusok sem maradhatnak ki, mint a Vili, a veréb, a Szaffi, a Lúdas Matyi. És nincs Puskin Kuckó Bogyó és Babóca, valamint Lengemesék nélkül sem.

Ráadásul csodaszép új faldekorációt kapott, valamint újabb játékokkal és gyerekkönyvekkel bővült a mozi játszósarka is, hogy a koncertek, a színházi előadások és a mozizás előtt is igazán kellemes legyen az időtöltés a Kuckóban!

Online lapozható programfüzet itt, jegyek itt.

Nyitókép: Kolompos együttes