fbpx

Horrorfesztivált rendeznek október végén Kisvárdán

Rettegések Éjszakája néven horrorfesztivált rendeznek október 27-én, 28-án és 31-én Kisvárdán, a Cinemaqua Filmparkban, ahol többek között zombivadászat, pankrátor show és több mint háromszáz horrorkarakter várja az érdeklődőket.

Az esemény honlapja szerint a filmparkban mintegy negyven hektáron, 28 szektorban „gyűjtik majd a sikolyokat”, és eredeti filmes díszletek fokozzák a borzongást.

A fesztiválon mások mellett megelevenedik több olyan, horrorfilmekből ismert karakter, mint Michael Myers (Halloween), Jason (Péntek 13) vagy Pennywise (Az), emellett különböző horrorházak és -helyszínek biztosítják a látogatók rettegését. A fesztiválon lesz még motoros kaszkadőr show, táncprodukciók és „extreme hinta”, a Vámpír Clubban pedig mindhárom nap 23 óra után lemezlovasok gondoskodnak arról, hogy a résztvevők átélhessék az éjszaka izgalmas misztikumát.

A Katonai bázis területén és a Terrorhajón a látogatók testközelből élhetik át, milyen lehet zombikkal harcolni, az Elmegyógyintézetben pedig az intézmény rejtett titkai után kutathatnak. A fesztivál vendégei emellett Frankeinsten karakterével és szellemlovasokkal is találkozhatnak, de megismerhetik a vikingek átkát, és kipróbálhatják a Lélekvesztő labirintust is, ahol „rémséges látomások és hangok” kíséretében bolyonghatnak a folyosókon.

A Siratóházban elhunyt japán szamurájok özvegyeinek társaságában borzonghatnak az érdeklődők, míg az Aranymosónál kegyetlen rablókkal nézhetnek szembe. A VIP-vendégek számára a fesztivál többi programja mellett egy Extreme Adrenalin Show-ra keresztelt, akrobatamutatványokat és veszélyes trükköket felvonultató előadással is készülnek a szervezők.

A Rettegések Éjszakájára tizennégy éven aluliak számára tilos a belépés, jegyek az esemény weboldalán vásárolhatók.

A rovat további cikkei