fbpx

Hoztam kávét – Inspiráló gondolatok a művészet piaci felfogásáról

Borbás Gergő áprilistól kötetlen beszélgetésre invitál minket meghatározó személyek kedvenc helyszínein egy-egy kávé kíséretében. A színész-műsorvezető minden szerdán az Art is Business: Hoztam kávét című online videós műsorában beszélget arról, hogy milyen gyümölcsöző kapcsolatokat eredményezhet a művészeti és a vállalati világ összefonódása.

Az Art is Business évek óta kutatja és mutatja be, hogy a művészeti és vállalati világ összefonódása milyen, mindkét fél számára előremutató kapcsolatokat eredményezhet. Ezeket az izgalmas együttműködéseket mostantól online videós műsor formájában is megjeleníti, hogy a nézők a kötetlen beszélgetéseken keresztül lássák, hol és milyen módon fonódnak össze a hazánkban egymástól távol állónak hitt világok.

Borbás Gergő minden héten szakmailag széles körben elismert alkotókkal, cégvezetőkel, mecénásokkal és kulturális szakemberekkel beszélget a saját területeikről a művészethez kapcsolódóan.

A sorozatban találkozik többek között Nyáry Krisztiánnal, hogy a könyvkiadással kapcsolatos tapasztalatairól meséljen, Schönberger Ádámmal, hogy a neves Bánkitó Fesztiválhoz csatlakozó szponzoráció mikéntjébe avassa be a nézőket, valamint Polgár Andrással is, aki a mecenatúra kiemelten fontos magyarországi szereplője. Április 28-án Márton Katalin, a Praktiker Magyarország HR- és CSR-vezetőjének otthonába csönget be, hogy inspiráló gondolatokat osszanak meg egymással a művészet piaci felfogásáról.

A Hoztam kávét online videóműsor-sorozat minden héten szerdánként jelentkezik az Art is Business Facebook- és YouTube-csatornáján.

Nyitókép: Borbás Gergő és Márton Katalin, fotó: DanielMedia

A rovat további cikkei