Farkas Zsombor 1998-ban született Debrecenben. Már egészen korán foglalkoztatta a zene, így hatéves korától tanult gitározni. 2014 óta énekléssel is foglalkozik, a Rocksuli, majd a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának könnyűzenei képzésén is tanult. 2016-ban egy gimnáziumi barátjával alapította a Privát Affér nevű zenekart, melynek frontembere, dal- és szövegírója, producere, koncertszervezője és menedzsere egyaránt Zsombor volt. 2017-től szólókarriert épít: 2018-tól ír felkérésre dalokat, de pár éve szerzőként és producerként tevékenykedik PA Records nevű kiadójánál.

Zenekarával számos neves klubban fordultak már meg országszerte, vendégei voltak a Republicnak és a Kaukázusnak is. Együtt dolgozott Toldi Miklós és Czinkre Máté producerekkel, több szerzeményét is mutatták már be országos médiaszolgáltatók, többek között a Petőfi Tv, a Petőfi rádió, a Duna TV és a Sláger TV. 2021-ben szerződést kötött a Mistral Music koncertszervező irodával. 

Hozzám hasonló című dala a 2022-es Szikra-díj legjobb dal kategóriájának jelöltjei között volt, valamint elnyerte a közönségdíjat.

Nyitókép: Farkas Zsombor