A ?Színházat vegyenek!? címmel második alkalommal megrendezett szakmai konferencia célja, hogy a színházak kommunikációs és marketingtevékenységének összevetésével, külföldi példák elemzésével, szakmai konzultáció segítségével hatékonyabbá válhasson a munka.

szinhazat_vegyenek
Németh Kristóf, Forgács Péter, Fekete Péter, Andor Éva az első Színházat vegyenek! konferencián, a Győri Nemzeti Színházban (Forrás: jokaiszinhaz.hu)

A Pesti Magyar Színház új menedzsmentjének kezdeményezésére a fontos szakmai eseményhez a Hevesi Sándor utcai épület biztosít helyszínt. “A nemzetközi tapasztalatok a színházi marketing területén sokat segíthetnek abban, hogy hazánkban is sikeresen működhessen egy széles közönségréteget kiszolgálni szándékozó színház, ezért van szükség a tapasztalatcserére e jelentős szakmai találkozó keretében. Nagy örömünkre a konferencián részt vesz Alex Bayley, a Londoni Nemzeti Színház marketingigazgatója is, aki szerint színházának sikeréhez nagyban hozzájárul az, hogy kiválóan működik marketingstratégiájuk. Az ő tapasztalatai segíthetik a mi munkánkat is”- mondta Zalán János igazgató.

ZalanJanos
Zalán János igazgató, Pesti Magyar Színház (Fotó: Zsigmond László)

A konferencián délelőtt előadások, majd kérdések-válaszok kerülnek sorra, ebéd után pedig kerekasztal-beszélgetésekkel folytatódik a program.

A konferencia helye: Pesti Magyar Színház (1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4)

Időpontja: 2015. szeptember 14., hétfő, 10.00-16.00

A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött; szinkrontolmácsolásról és ebédről a szervezők gondoskodnak.

Részvételi szándékát a második ?Színházat vegyenek!? konferencián 2015. augusztus 25-ig jelezheti az info@magyarteatrum.hu e-mail címen.