FK2

Három ikonikus zenekar tagja, a legendás testvérhármas legkisebbje, (legalább) három hangszer mestere, számtalan sláger szerzője: egy generáció példaképe, akiről biztosan nem basszusgitáros-vicceket mintáztak, és aki tudja, milyen a Citromízű banán. Az NKA Cseh Tamás Program Azok a régi csibészek című poptörténeti talkshow-sorozata Frenreisz Károllyal folytatódik 2016. február 18-án 18 órakor a RaM ? Radnóti Miklós Művelődési Központban található MagyaRock Hírességek Csarnokában (1133 Budapest, Kárpát utca 23). Az est házigazdái dr. Csatári Bence történész és Poós Zoltán író lesznek, akik többek között a Metróban, az LGT-ben töltött évekről, a több mint negyven éve aktív Skorpió pályájáról, az elmúlt évtizedek alkotói közegéről és legendás családjáról is biztosan faggatják majd a vendéget.

 

A sorozat támogató partnere a Szerencsejáték Zrt. A rendezvény az NKA Cseh Tamás Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzéséért Alprogramja keretében valósul meg. A részvétel ingyenes, ám a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a sajto@cstp.hu e-mail címen lehet.

Ahogy a Németh Lojzi, Boros Lajos, Nagy Feró, Trunkos András, Bródy János, Pataky Attila, Schuster Lóránt vagy Török Ádám főszereplésével fémjelzett rendezvények, úgy a Frenreisz-estről készített videófelvételek is elérhetők lesznek a Cseh Tamás Program YouTube-csatornáján.

A rendezvény Facebook-eseményoldala itt található.