A különleges eseményen nemzetközileg elismert szakemberek, producerek segítségével dolgozhatnak majd együtt a kiválasztott produkciók új daluk véglegesítésén.

A Hots – Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportiroda a SuperSize Recordinggal és az Artisjusszal közösen idén is megrendezi a Hots SongLab produceri workshop sorozatot. A program először 2019-ben mutatkozott be azzal a céllal, hogy a nemzetközi piacra vágyó magyar produkciók külföldi producerektől leshessenek el bevett gyakorlatokat az utómunkában, a személyre szabott workshopok végeredménye pedig nyolc olyan dal, amik végső formájukat egy folyamatos párbeszédben nyerhetik el a SuperSize falai között.

A Hots SongLab sorozat 2021 októberében lesz, és a tavalyi évhez hasonlóan most is négy nemzetközileg elismert producer dolgozik majd az általa kiválasztott magyar produkciókkal. Az eseményen október 11. és 12. között Marc Urselli (Nick Cave, Sting, Lou Reed); október 18. és 19. között John Foyle (Gorillaz, Blur, Damon Albarn, Years & Years); október 25. és 26. között Tommaso Colliva (Muse, Franz Ferdinand, Damon Albarn) és november 1. és 2. között Matt Lawrence (Adele, Amy Winehouse, Ellie Goulding) tartanak egy-egy egész napos workshopot az általuk kiválasztott zenekaroknak. A jelentkezés határideje: 2021. szeptember 17.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet. A Hots SongLab Facebook-eseménye elérhető itt. A beérkezett demók közül minden producer 2-2 produkciót választ majd, akivel a SuperSize stúdióban egy egész napos ülés során közösen dolgoznak a dalok befejezésén, szükség esetén rögzítik a változtatásokat, a workshopot követően pedig egyeztetnek az utómunkáról. Minden produkció csak egy dallal, egy producerhez nevezhet. Miután a szereplők választottak a beérkezett anyagok közül, az exportiroda levélben értesíti a meghívott produkciók képviselőit, hogy mielőbb elkezdődhessen az előzetes egyeztetés és a közös munka már az októberi workshopot megelőzően.

Nyitókép: Marc Urselli producer. Forrás: Facebook