Online információs napot tart a Kreatív Európa Iroda a Culture Moves Europe művészek és kulturális szakemberek egyéni és kiscsoportos mobilitását, illetve befogadó intézményeket támogató programjáról április 3-án.

A Kreatív Európa Iroda online információs napot tart a Culture Moves Europe (CME) elnevezésű, az Európai Bizottság új, állandó mobilitási programjáról. A program célzottan az Európai Unió Kreatív Európa programjában részt vevő országokban tevékenykedő művészek, kulturális szakemberek és befogadó intézmények számára biztosít forrásokat.

Az eseményen résztvevők megismerhetik az egyéni mobilitási programokat és a március közepén megjelent befogadó intézmények számára kiírt pályázatok felhívásait és pályázati feltételeit, továbbá egy sikeres pályázó tapasztalatait is. A részletes programterv ide kattintva érhető el.


641eb3090a32e7c85dac3eb6.jpg
Culture Moves Europe

Az esemény időpontja: 2023. április 3. hétfő, 10.00–12.00

Az információs napon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva lehet megtenni. Az esemény online, Zoomon keresztül kerül megrendezésre. A nemzetközi előadók miatt a szervezők szinkrontolmácsolást biztosítanak. Fontos, hogy csak az első 100 regisztráló tud részt venni az eseményen, amelyről azonban felvétel is készül, amelyet az Iroda Facebook-oldalán fognak közzétenni.

Támogatott tartalom