A Liget Budapest projekt és a RUNaway szervezésében megvalósuló futókihívás a pünkösdi hosszú hétvégén, május 22-én indul, és gyermeknapig, május 30-ig teljesíthető.

A Liget Budapest projekt idén is megrendezi a Városligeti Online Gyereknapokat, ahol tíz izgalmas programon vehetnek részt a gyermekek. Gryllus Vilmos és a Kaláka koncertje mellett további nyolc zenés és mesei tematikájú esemény várja a családokat, de lesz még jógakaland, interaktív zenés foglalkozás, ringató és számos más meglepetés. A Városligeti Online Gyereknapokon a részvétel ingyenes, jelentkezni a Gyerekliget Facebook-csoporton keresztül lehetséges.

A városligeti gyereknapi programokat ugyan idén még – de remélhetőleg utoljára – a virtuális térben rendezik meg, a parkban is lesz lehetősége a családoknak a tartalmas kikapcsolódásra, méghozzá a sport jegyében. A Liget Budapest projekt és a RUNaway szervezésében 2021. május 22. és 30. között egy közös családi futókihíváson vehetnek részt szülők és gyermekeik, ahol két távon, a 3 km-es Liget családi körön vagy a 7 km-es Liget sportkörön mérettethetik meg magukat a sportkedvelők.

A nevezés online regisztrációt követően ingyenes, a legjobban teljesítők pedig ajándékban részesülnek!