fbpx

Ingyenes vetítésekkel nyílik Óbudán Budapest legújabb mozija

Június 30-án hollywoodi filmklasszikusok, ikonikus koncertfilmek és népszerű családi animációs filmek ingyenes vetítésével nyitja meg kapuit a GOBUDA Mozi.

A mozinyitás előestéjén, június 30-án csütörtökön 17 órától különleges programmal, ingyenes vetítésekkel várják a filmrajongókat. Olyan kultfilmek láthatók egy-egy alkalommal újra a nagyvásznon, mint az idén 40 éves E.T. – A földönkívüli (1982), Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981), a Vissza a jövőbe (1985), A múmia (1999). Lesznek családi animációs kedvencek is: a Gru 1. (2010) és a Shrek 1. (2001).

A nyitóest programjában négy koncertfilm is szerepel: műsorra kerül a Queen legendás, 1986-os budapesti koncertjéről készült mozifilm, a Depeche Mode nagy sikerű zenés dokumentumfilmje, a Spirits in the Forest (2019) – a közelmúltban elhunyt alapító tag, Andrew Fletcher emlékére –, a Metallica és a San Francisco Szimfonikusok S&M² című 2019-es koncertjéről készült film és egy igazi ritkaság, a Pink Floyd korai, 1972-ben készített Live at Pompeii című koncertfilmje.

A filmeket digitálisan felújított képpel és hanggal vetítik, a játékfilmek magyar szinkronnal láthatók. A vetítésekre a belépés díjtalan, helyre szóló regisztrációs jegy online foglalható a mozi honlapján.

A rovat további cikkei