Az év első budapesti nagykoncertjén, február 18-án a Barba Negrában Tánczos Istvánt, az Ismerős Arcok virtuóz szaxofonosát köszöntik 50. születésnapja alkalmából.

Az Ismerős Arcok zenekar emblematikus szerzeményei az elmúlt 2 évtizedben számtalan helyen csendültek fel a Kárpát-medence legkülönbözőbb pontjain, hirdetve kultúránk sokszínűségét, valamint a nemzetünk összetartozását.  A Máté Péter-díjjal kitüntetett együttes művészetét az egyedi hangzásvilág mellett a mindenki által érthető és befogadható gondolatok jellemzik. Öt évvel a legutóbbi zenealbum megjelenése után, 2022-ben a zenekar újabb lemezzel örvendeztette meg a lelkes közönségét, melyen ismert vendégművészek is szerepeltek.

A régóta várt zenei anyagba nagyon sok gondolatot, érzelmet, dinamikát és lírát fektettek, sajátos kontextusba helyezve ezáltal az elmúlt évek történéseit és eseményeit.A 2023-as esztendő is egy nagy meglepetéskoncerttel indul, hiszen az év első budapesti nagykoncertjén Tánczos Istvánt, az Ismerős Arcok virtuóz szaxofonosát köszöntik 50. születésnapja alkalmából. Az eseménynek Budapest legújabb szórakozóhelye, a Barba Negra Blue Stage ad otthont. Az együttes a jubileum apropóján, a pályafutásuk 24 évének legsikeresebb dalaiból összeállított műsorral és számtalan meglepetéssel készül. Az egész estés szuperkoncertet a veszprémi Gravity Blues Band műsora nyitja meg. Ezt követően Stevie & barátai Supergroup különleges produkciója következik, amely egyedi élmény ígér, hiszen ebben a felállásban a virtuóz zenészek még soha nem játszottak együtt. Végül az Ismerős Arcok évadnyitó nagykoncertje zárja az estét, amely látványos színpadképpel és egyedi megszólalással teszi emlékezetessé a hamisítatlan hangulatú klubkoncertet.

Időpont: 2023. február 18. 19:00 óra Helyszín: Barba Negra Blue Stage
Program: 19:00 kapunyitás 19:30 Gravity Blues Band 20:30 Stevie & barátai (Benkő Zsolt, Kollmann Gábor, Papp Gyula, Bér Zsolt, Peck László) 21:30 Ismerős Arcok
Jegyvásárlás: https://jegy.rock1.hu/ismeros-arcok_20230218
Főtámogató: SZERENCSEJÁTÉK ZRT.

x támogatott tartalom