fbpx

Játékok, gyerekelőadás és elektronikus zenei program a Budavári Palotapikniken

Ingyenes kézműves foglalkozások, interaktív játékok, gyerekelőadás és elektronikus zenei program is várja az érdeklődőket a Budavári Palotanegyed új családi eseménysorozatán, a Budavári Palotapikniken szombaton.

Napközben izgalmas zenei kincskeresés várja az érdeklődőket. Az állomásokon néptánc, cigányzenekar, kortárs tánc, swing, citerás varázsmesék, elektromos gitár és sok más izgalmas játék és feladat szórakoztatja az érdeklődőket. A Savoyai teraszon az idén 20 éves dj. Metha által alapított Be Massive Horizon csapata gondoskodik a szórakozásról.

A családi napon a Várkert Bazárban az ingyenes kézműves foglalkozások és interaktív játékok mellett 11 órától a Grecsó Krisztián verseskötetéből készült Belefér egy pici szívbe című interaktív produkciót láthatja a közönség a Csík Zenekar három tagjának előadásában, délután 3 órától pedig a Bélaműhely Karmesterjáték című koncertje várja a családokat.

A Budavári Palotanegyed eseményei ingyenesek, a Várkert Bazár 11 és 15 órakor kezdődő koncertjeire belépőjegy váltása szükséges.

A képen a Bélaműhely.

A rovat további cikkei