Az előadások december 4-én, 9-én és 14-én 20 órától kezdődnek. A jegy.hu oldalon családi és támogatói jegyet is lehet váltani. A bérlettel vagy jeggyel már rendelkezőknek e-mailben egy kupont juttatnak el, amelyet a weboldalon az általuk választott napra válthatnak be.

Seregi Zoltán az MTI-nek telefonon elmondta, hogy amennyiben a szerzői jogi tárgyalások sikeresen zárulnak, A pillangók szabadok és a Két összeillő ember című kamaradarabokat is szeretnék online közvetíteni. Emellett más formában – egy napon keresztül bármikor megnézhető verzióban – az iskolák rendelkezésére bocsátanák a Lázár Ervin-programban szereplő Rigócsőr királyfi mesemusicalt – tette hozzá.

A Hotel Mimóza vígjátékban egy filmrendező azt mondja feleségének, hogy munkája során mindig a Mimóza Hotelben száll meg, ami a valóságban nem más, mint a szeretője lakása. Amikor a feleség váratlanul elhatározza, hogy meglátogatja az urát, a párnak gyorsan szállodává kell alakítania a házat, a szeretőt pedig a hotel tulajdonosává, portásává, szakácsnőjévé. A bonyodalmat fokozza, amikor vendégek is szeretnének megszállni a „hotelben”.

A november 6-án bemutatott darab főbb szerepeiben Csomós Lajos, Tarsoly Krisztina és Fehér Tímea látható; a rendező Katkó Ferenc.

A fotón jelenet a Hotel Mimóza című előadásból.