A Nikola Tesla – Végtelen energia alkotói a nagy klasszikus musicalek értékteremtő hagyományait követve, látványos jelmezek, dinamikus dalok és koreográfiák, valamint élethű animációk segítségével mutatják be új, nagyszabású, egész estés családi musicaljüket, Vadak Ura – The Covenant címmel.

A mű alkotócsapata: Egressy Zoltán író, Müller Péter Sziámi dalszövegíró és dramaturg, Sebestyén Áron zeneszerző, Pataki András rendező, Zséli Csilla jelmeztervező, Vona Tibor kreatív ötletgazda, Vona Krisztián Tibor producer és a Re-Production koreográfusai.

Müller Péter Sziámi dalszövegíró, dramaturg így nyilatkozott a műről: „Állatos darabot eddig még nem írtam, de mindig nagyon szerettem volna. Agyar, Azuka, Szerafina és a többiek – a Vadak Ura karaktereire komoly munka és minőségi játék dalokat írni.”

Az alkotók szándéka szerint a Vadak Ura egy szeretnivaló, kalandos, misztikus, katartikus pillanatokban bővelkedő, lenyűgöző musical show lesz, amelyben az ének, a zene, a tánc, a költészet segítségével ötvöződik a hűség, a szerelem, a barátság, a szépség és a természet dicsérete.

A Vadak Ura vizuális élményét 80 négyzetméteres tematikus térben megépített LED-faldíszlet, látványos animációk és különleges jelmezpark erősíti.

Egressy Zoltán író elmondta: „Ritkaság, amikor egy felkérés és valamiféle megfogalmazatlan belső késztetés találkozik. Ez rövid időn belül már másodszor történik meg velem, ugyanazzal az alkotócsapattal, amelynek minden tagja profi módon, szívvel-lélekkel dolgozik. Emlékezetesen jó munkafolyamat eredményeként született meg a Tesla-musical, most pedig ismét részese lehetek a Vadak Ura új magyar produkciónak. Felnőtteknek is szóló mesét írni az igazság kereséséről, a szeretetről, az elfogadásról, lehetőség szerint érdekes figurákat teremteni, és azokat életre kelni látni nagy boldogság. Remélem, hasonlóképpen érzik majd a nézők is.”

Forrás: TBG Production

Nyitókép: Nikola Tesla – Végtelen energia. Fotó: TBG Production