Ismét jótékonysági hangversenyt szervez a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat. Az Eiffel Műhelyházban a kamarazenekari műfaj világszerte egyik legjobb képviselője, a Liszt Ferenc Kamarazenekar, valamint Berecz Mihály Junior Prima Díjas zongoraművész is játszik.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat évente több karitatív célú rendezvényt szervez, amelyek bevétele hozzájárul a hátrányos helyzetű, nehéz sorsú, beteg, árva gyermekeket segítő egészségügyi és oktatási programjainak működtetéséhez. Ezek egyike a májusi hangverseny, amely egyben megemlékezés Kocsis Zoltánról, aki a kezdetektől fogva tagja és támogatója volt a szervezetnek. 1991-től egészen a haláláig, 2016-ig minden születésnapján – május 30-án – hangversenyt adott a Szolgálat javára.

A következő jótékonysági koncerten Bartók Béla, Csajkoviszkij és Mozart műveit adja elő a Liszt Ferenc Kamarazenekar Berecz Mihály zongoraművész közreműködésével május 30-án 20 órától az Eiffel Műhelyházban. A zenekar művészeti vezetője Várdai István, a koncertmester Tfirst Péter. A koncert bevételét a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programjaira fordítják.

Részletek itt.