fbpx

Julie Andrews újabb mesekönyvön dolgozik a lányával

Újabb mesekönyvön dolgozik együtt Julie Andrews a lányával, Emma Walton Hamiltonnal. A kötetet egy különleges spanyolországi koncert ihlette, amelyet a pandémia idején rendeztek.

English actress Julie Andrews arrives at the 48th Annual AFI Life Achievement Award Honoring Julie Andrews held at the Dolby Theatre on June 9, 2022 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

A The Enchanted Symphony (Az elvarázsolt szimfónia) című könyv szeptember 12-én jelenik meg – közölte az Abrams Gyerekkönyvkiadó hétfőn.

Andrews és lánya a pandémia első évében egy olyan különleges koncert hallgatója volt, amelyet egy vonósnégyes a barcelonai Gran Teatre del Liceu operaházban több ezer növény előtt játszott. 

A készülő képeskönyv az Abrams kiadó szerint „reményteli tündérmese”. Egy faluban játszódik, amelyet titokzatos köd borít be, de egy fiú egyszerű dallama életre kelti. Mint a szerzők elmondták, a köd egyfelől a világjárványra utal, ugyanakkor azokat a dolgokat is szimbolizálja, amelyek zavaró tényezőként megakadályoznak minket abban, hogy értékeljük azt, ami igazán számít az életben.

„Nekünk a család, a közösség, a természet és a művészetek nyújtják az igazi szépséget és értelmet” – fogalmazott a 87 éves Andrews és lánya.

 A híres anya-lánya szerzőpárosnak már számos könyve jelent meg, köztük az egértársulatról szóló The Great American Mousical vagy a The Very Fairy Princess sorozat. Terveik között szerepel a The Enchanted Symphony című kötet folytatása is.

Nyitókép: Julei Andrews az AFI életműdíjának átadásán 2022-ben. Fotó: Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto

A rovat további cikkei