fbpx

Június a Deák17 Galériában

Ezek a programok várják az érdeklődőket.

A nyitvatartás június 15-től igazodik a tanítási szünethez, az intézmény a nyári szünet folyamán csak hétköznapokon lesz látogatható.

BIG médiamunkák 2020–21

Az Újpesti Bródy Imre Gimnázium és az M.S. Mester Alapítvány bemutatja az idei tanév médiaképzésének kiemelkedő projektjeit. A Deák17 Galéria most nyíló kiállításán fotók, videók, egyedi fotókönyvek, optikai játékok, kockakirakósok – azaz médiaművészeti munkák – láthatók.

STREET-story pályázat

A galéria által meghirdetett pályázat és kiállítás célja, hogy felmutassa: ahányan vagyunk, annyiféleképpen érzékeljük és értékeljük mikrokörnyezetünket. A pályázat zsűrije arra kíváncsi, hogy hogyan tudják a résztvevők ezt a sokféleséget történetekkel érzékeltetni – vajon mennyi történet fér bele egyetlen utcaképbe? A pályázatra technikai megkötés nincs, grafikákkal, festményekkel, fotókkal, szobrokkal, installációkkal, de akár videómunkákkal, animációkkal is van lehetőség jelentkezni.

Városi Dekor Füzet

A Budapest Városarculati Nonprofit Kft és a Deák17 Galéria gondozásában megjelent Városi Dekor Füzettel a családok játékos formában fedezhetik fel a Belváros klasszikus és modern építészetét, homlokzatdíszítési technikáit. A kiadvány összesen öt sétát tartalmaz. Az egyes sétákhoz különböző játékos feladatok és foglalkozások kapcsolódnak, így egyetlen füzet segítségével öt programlehetőség is az érdeklődők rendelkezésére áll.

A Városi Dekor Füzet ingyenesen kérhető egyéni látogatóknak nyitvatartási időben a Deák17 Galériában, illetve letölthető a galéria honlapjáról is. A Városi Füzet sorozat korábbi kiadványai a Városi Titkos Füzet, amellyel a családok játékos formában fedezhetik fel a Belváros érdekességeit, a Városi Zöld Füzet, amely a főváros zöldterületeit és azok rejtélyeit mutatja be. A sorozat harmadik kötete a 2019-ben kiadott Városi Sport Füzet pedig a Budapesten belüli sportolási lehetőségekkel és szabadidős tevékenységekkel foglalkozik.

Képek forrása: Deák17 Galéria

A rovat további cikkei