Az iskola- és óvodakezdéssel egy időben indul a Budapest Film családi programsorozata a fővárosi Puskin moziban. Szeptember 4-én és 5-én a Kuflik-film és a Kaláka érkezik a kuckóba.

A Kaláka szeptember 5-i koncertje után, melyben a zenekar gyereklemezeinek legnépszerűbb dalaitól zeng majd a Kuckó, érkezik ősszel és télen Gryllus Vilmos, a Kolompos és Rutkai Bori Bandája is, valamint ismét előadást tart a Fabula és Nefelejcs társulata.

A kuflik harmadik mozifilmjét követően Macskássy Gyula és Dargay Attila rövidfilmjeiből is láthatnak összeállítást a családok, a Dúdoló című produkciót a legkisebbeknek, a Borka és a varázsruhát a kicsit nagyobbaknak ajánlják. A Hahó, öcsi! című kultikus gyerekfilmet bemutatójának 50. évfordulója alkalmából, a János vitézt idén elhunyt rendezője, Jankovics Marcell 80. születésének évfordulójához nagyon közel vetítik. Zseniális gyurmafilmekkel (Shaun, a bárány és a farmonkívüli, Ősember) és a Cinemira Nemzetközi Gyerekfilmfesztivál válogatásával is találkozhatnak az érdeklődők a Puskin nagytermében.

A Puskin Kuckó teljes 2021/22-es programja megtalálható itt.

Nyitókép: Puskin mozi