Valódi katasztrófafilm játszódik a levegőben az idei Nagy Utcaszínház különleges produkciójában. Drámai filmes trükkök, vizuális effektek és lélegzetelállító légi akrobatika egyesül az előadásban, mely egy ökológiai krízishelyzetet mutat be. A produkció napjaink egyik legsürgetőbb problémáját, a klímaváltozást dolgozza fel látványos és humoros formában.

5a9e895e68644_original

 

?Igyekszünk felhívni a figyelmet a Love Revolution kiáltványunkban megfogalmazott, társadalmunkat sújtó problémákra, így ? többek között ? környezetünk megóvásának fontosságára. Ez az előadás a klímaváltozást helyezi a középpontba, sokkoló formában bemutatva annak veszélyeit. A cselekmény a koppenhágai Klímakonferenciától indul, majd igencsak felgyorsulnak az események és bajba kerül Földünk jövője? ? mesélte Kardos József programigazgató. ?A Nagy Utcaszínház a Mastercard Színpad by A38 melletti réten augusztus 8. és 13. között, a Nagyszínpad utolsó koncertjei után lesz látható? ? tette hozzá a programigazgató.

 

A látványos produkcióban aktív szerepet kap egy 100 tonnás daru, amely 7 méter magasra húzza fel a 100 m2-es színpadot, mely az előadás során emelkedik fel és alakul át vetített háttérré. Az As the World Tipped, vagyis az Ahogy a világ kibillent című előadás teljes installációját és a levegőben lógó akrobatákat 8 db 1 tonnás ballaszt tartja egyensúlyban.

 

Álljon itt egy kis ízelítő arról, hogy mire számíthatunk, bár az élmény élőben lesz az igazi:

 

 

Fotó: sziget.hu