Budapesten június 16-án a Mammuttetőn is beindul a mozis szezon – a még mindig fennálló járványveszély miatt a legnagyobb gondossággal kialakított szabadtéri moziban nézhetjük a kultklasszikusokat. A nyitóelőadáson Félelem és Reszketés Las Vegasban című megunhatatlan kedvencet nézhetik meg a mozgókép szerelmesei, majd másnap a Szárnyas fejvadász 2049-cel folytatódik a program. A mozi minden héten vasárnap, hétfőn, kedden és szerdán várja a filmbarátokat. Az éppen aktuális műsort az érdeklődők mindig megtalálják a Budapest Rooftop Cinema honlapján és Facebook oldalán.

Ameddig a nyitásra várunk, a Westend Drive-In Cinema továbbra is várja az autósokat. Az elkövetkezendő héten a legkülönfélébb műfajokkal kedveskednek a szervezők a közönségnek: a sci-fi rajongókat a 12 majom és az E.T. – A földönkívüli, a vígjátékok szerelmeseit a Mamma Mia!, A Grand Budapest Hotel és az Életrevalók, az akcióbarátokat pedig a Blöff és a Halálos iramban kényezteti. 

A Westend Drive-In Cinema első hete remekül sikerült – a budapesti közönség egyre nagyobb számban látogatta a vetítéseket, ahol igazán izgalmas meglepetésekben is része volt: A nagy Lebowski előtt Géczy Dávid Herendi Gáborral beszélgetett, a Vissza a jövőben előadására pedig egy igazi DeLorean is begördült.

Fotó: Trenka Attila

Az elmúlt hetekben az egészségügyi dolgozók, rendőrök, mentősök, tűzoltók még az átlagosnál is többet tettek az emberekért, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy vetítésenként mind a Westend Drive-In Cinemában, mind a Budapest Rooftop Cinema – Mammuttetőn is 5 jegyet ingyen biztosítanak a számukra.

Nyitókép: Soós Bertalan