Augusztusig hat kiállítással, köztük egyéni és csoportos tárlatokkal, hazai és külföldi, már befutott és pályakezdő művészek munkáival várja az érdeklődőket a TOBE Gallery.

Bartha Máté Anima Mundi című kiállítása meghosszabbított határidővel, január 28-ig látogatható.

„Mi, hű szerelmesek, csodálatos bukfenceket vetünk; de valamint a természetben minden halandó, úgy a szerelemben az egész világ halálos bolond.” William Shakespeare-től származik a február 8. és 25. között látogatható FCKN LOVE tárlat mottója, amelynek kiállító művészei: Bede Kincső, Bohus Réka, Ali Cordero Casal, Katherine Di Turi, Fabricius Anna, Gál András, J.F. Julian, Kacziba Andi, Kiss Adrienn Mária, Dora Kontha, Jean-François Lepage, Major Ákos, Anthony Marchetti, Sipos Balázs, Standovár Júlia.

Juan Brenner az elmúlt öt év jelentős részében a guatemalai fennsík, az ország különleges és fontos területének összetett jelenségeire irányította a figyelmét. Ebben az új sorozatában a fennsík társadalmi struktúrájának eltolódását és változásait, valamint a térség fiatal generációjának felnőtté válását dokumentálja. A kiállítás március 8. és április 15. között látható.

Fabricius Anna 12 gesztus című kiállítása április 19. és május 20. között leginkább az eltervezett lehetőségekre kérdez rá portrék és utópisztikus tájképeken keresztül.

Standovár Júlia Everyday Dilemmas című, május 24. és június 24. között látogatható, fotográfiákból és objektekből álló kiállítása abba az irányba igyekszik terelni a néző fókuszát, hogy nincs egyedül, mindenki hibázik és az nem feltétlenül baj.

A TOBE Gallery és a MOME fotográfia szakának évente megrendezésre kerülő közös csoportos kiállítása idén B vitamin címmel, július 26. és augusztus 18. között lesz. 

Nyitókép: Juan Brenner: Genesis, részlet. A TOBE Gallery jóvoltából