fbpx

Kihirdették a jövő évi Campus fesztivál első fellépőit

Jövőre ismét megrendezik az egyik legnagyobb magyar kulturális eseményt, a debreceni Campus fesztivált, melyen már biztosan fellép Robin Schulz német dj, producer és Zaz francia sanzon-, jazz- és soulénekesnő.

Amsterdam, The Netherlands - 12 February 2019: Concert of French songwriter and singer Zaz at venue AFAS live in Amsterdam

A két külföldi zenész mellett több mint harminc hazai előadó nevét tették közzé, a fesztivál weboldala szerint ott lesz a 30Y, a Tankcsapda, a Halott Pénz, az AWS és Majka is.

„Több nemzetközi produkcióval is tárgyalásban vagyunk, és bízunk benne, hogy még idén további, jól csengő neveket tudunk bejelenteni. A hazai színtérről is egy első ízelítőt kínálunk most, nagyon sok zenekar nevéről csak később fogjuk fellebbenteni a fátylat” – idézte Süli Andrást, a fesztivál programigazgatóját a közlemény.

Robin Schulz német dj, zenei producer

Hozzátette, a jövőre 15 éves rendezvényen önálló színpadot kap a hiphop, valamint a rock- és metálzene, és a más műfajokat képviselő fiatal tehetségeknek is biztosítanak helyet. A 2023. július 19-én kezdődő négynapos fesztivál helyszíne ismét a debreceni Nagyerdő lesz, Robin Schulz július 20-én, Zaz július 22-én áll majd a Campus nagyszínpadára. A jövő évi Campus fesztiválra december 31-ig vásárolhatók meg a kedvezményes bérletek, és hamarosan elérhető lesz az ajándékjegy is a közlemény szerint.

Nyitókép: Zaz francia énekesnő. Fotó: Shutterstock/Melanie Lemahieu

A rovat további cikkei