Perfect tavaly a "Bobo nuh shave" és a "Lock mi up" című felvételekkel robbant be a dancehall köztudatba. Következő sikere a "Hand Cart" pedig egyenesen a műfaj csúcsaira katapultálta őt, nem csak Jamaikán.

Greg Rose harmadik gyermekként 1978. március 26-án született egy négygyermekes családban, és a St Ann hűvös dombjain nőtt fel. Az édesapja jukebox-okat (zenegépeket) üzemeltett, így Perfect a legkülönbözőbb jamaicai zenéken nőtt fel, korai kedvencei között Marley-t, Peter Tosh-t és Toots Hibbertet említi.

Kilencéves korában már általános iskolás társait szórakoztatja, majd a York Castle High középiskola diákjaként negyedikesként valóságos szupersztár, az iskolai bulik és bálok állandó fellépője. Innen a név is: Mr Perfect.

Középiskola után Perfect Kingstonba érkezik, hogy első kézből szerezzen tapasztalatokat a zeneiparról. A Penthouse-nál, King Jammy-nél és az Arrows-nál csiszol tudásán. Fokozatosan egyre többen ismerik és szeretik meg, egyre többen beszélnek róla.

Perfect 2001-től készít saját felvételeket. Első albuma, amely várhatóan a "Sweet and Black" címen jelenik meg és kerül világszerte terjesztésre a patinás Greensleeves kiadónál. Perfect sikerkatalógusa már most figyelemreméltó: az "Empress Mi Love", a "Turn me Down" és természetesen a "Hand Cart" (amely a jamaicai, a new-yorki és a londoni reggaelistákon is előkelő pozíciókat foglalt el) egy valamit is magára adó soundsystem, vagy reggae-rádió programjából sem hiányozhat...

Perfect harmadik helyet ért el az IRIE FM rádióállomás 2003. októberi 'Big Break' versenyén, 2004-ben pedig az ő fantasztikus showja zárta a Sumfest-et, a világ legnagyobb reggae show-ját, idén, 2005-ben pedig jó eséllyel pályázik Jamaica -az év felfedezettje- díjáért.

A (hívő) raszta Pefect dalszövegei mélyek, őszinték és szókimondóak, melódiái pedig felejthetetlenek, újra és újra hallani kell őket. Dalaival az elnyomottak okítását és öntudatuk növelését szolgálja.

A nagy érdeklődéssel várt Perfect-showt, a sokat próbált, többszörösen bizonyított vezető hazai dancehall-reggae erő, az idén 5 éves fennállását ünneplő, pénteki Trafó-rezidens és Dancehall Fevert jegyző Love Alliance szervezi, a Selekta-Shop, a PellePelle, a Trafó és a Smoking-Paper támogatásával. Az est keretprogramjában fellép még a hamburgi Kanga Roots Sound vezető-selectora Lars Vegas, a Love Alliance és Mc Kemon.