Megérkezésük után belecsöppentek a londoni forgatagba, de az esti fellépés miatt nem tudtak teljesen belemerülni a Piccadilly Circus-on zajló életbe. A “Buli Londonban” koncertsorozat fellépésén résztvevők alig akarták a két Mega-hangot elengedni és még a koncert után egy karaoke-ba is bevonták őket.
 
 
 
Másnap fáradtan, de annál nagyobb lelkesedéssel indultak neki Londonnak. Először a Covent Garden-be mentek, ahol Tóth Vera megvette az összes, eddig megjelent Michael Jackson albumot. Eközben Tóth Gabit egy külföldi forgatócsoport szúrta ki magának. Kérdezgették, hogy honnan érkezett, sőt egy rögtönzött táncra és éneklésre is rávették. A forgatócsoport tagjai is megdöbbentek azon, hogy nem egy angol fiatallal készítenek interjút, hanem egy magyar turistával, aki hazánkban ismert, népszerű zenész. A hétfői napra esett a brit főváros legfontosabb részeinek megtekintése, majd délután felültek a gépre és hazaindultak.
 
A “Buli Londonban” koncertsorozat ebben az évben indult útjára. Eddigi fellépői voltak a Rómeó Vérzik, Pély Barna és a Funk Survivors.