Április 27-én, szombaton tavaszi könyvcserepikniket szervez a Bookline a Kopaszi-gáton. Emellett a könyv világnapja alkalmából a négy fővárosi és hat vidéki helyszínen található Lapozóit is új és szépséghibás kötetekkel töltötte fel, így a cserepontokon bőséges kínálat várja azokat, akik megunt könyveiket új olvasmányokra cserélnék.

A Bookline könyvcserepiknike. Forrás: Bookline
A Bookline könyvcserepiknike. Forrás: Bookline

Szombat délután 3 és este 7 óra között könyvcserepiknikre vár mindenkit a Bookline a Kopaszi-gáton. A kora délutáni zenés eseményen a könyvek cseréjén túl beszélgetésre, ismerkedésre és kötetlen együttlétre is lehetőség lesz. A Bookline emellett minden századik, a rendezvényre behozott könyv után extra ajándékkal kedveskedik a résztvevőknek.

A Bookline támogat minden, a könyvekkel kapcsolatos fenntarthatósági célt, éppen ezért évek óta működtet könyvcserepontokat, úgynevezett Lapozókat az ország több városában – Budapesten az ELTE Múzeum körúti campusán, a Kopaszi-gáton, a Jurányi Házban és a Mechwart ligetnél, valamint Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden, Szombathelyen és Veszprémben is. Április 23-án, a könyv és szerzői jogok világnapja alkalmából az online könyvkereskedő a Lapozókat új készletekkel töltötte fel, így a könyvek szerelmesei a legjobb klasszikus és kortárs szépirodalmi, életrajzi, önismereti, szórakoztató alkotások közül válogathatnak. A budapesti Mechwart ligetnél található Lapozó teljes egészében a gyermekeké, így ezeken a polcokon kisebbeknek szóló alkotásokat találhatunk és csereberélhetünk.

További információ itt.