Tematikus közönségtalálkozókra várják a nézőket az alkotók a magyar hegymászóról, Erőss Zsoltról készült, Magasságok és mélységek című játékfilm premierjéhez időzítve – közölték a szervezők hétfőn.

A hazai mozikban szeptember 22-étől látható, Csoma Sándor rendezte, megtörtént eseményeken alapuló alkotást országszerte több mint 40 moziban vetítik.

Szeptember 22-én a 18.30-as vetítést követően a Cinema City Allee-ban Sterczer Hildával, Erőss Zsolt feleségével hallható beszélgetés, másnap a Cinema City Westendben Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus beszélget Sterczer Hildával és a rendezővel, Csoma Sándorral arról, hogyan dolgozhatók fel a veszteségek.

Szeptember 24-én a Cinema City Mammutban kerekasztal-beszélgetést tartanak Suhajda Szilárd hegymászó és felesége, Legindi Tímea és Csoma Sándor részvételével. Szeptember 25-én a Cinema City Arénában három pszichológus, Fuller Bianka és a Mélylevegő Projektből ismert Pető Dorina és Juhász Bettina a Magasságok és mélységek az önszeretetben témában folytatnak diskurzust.

Szeptember 27-én a Cinema City Győrben, szeptember 28-án a Cinema City Mammutban, szeptember 29-én a Cinema City Nyíregyházában, szeptember 30-án pedig a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban hallható beszélgetés.

Nyitókép forrása: JUNO11 Pictures