Magyar költők verseivel is népszerűsítik a városnegyed értékteremtő céljait.

Budapest modern kori történetének legnagyobb fejlesztése elkezd megtelni élettel, már több százan laknak és dolgoznak a BudaParton. Az elmúlt hónapokban megvalósított márkafrissítés célja, hogy még traszparensebbé tegye a természeti és koncepcionális értékeket és erősítse az érzelmi kötődéseket.

A most debütáló videók fókuszába az új városnegyed, a Duna, a Kopaszi-gát és a közösség kapcsolata került, amelyekben Kovács Patrícia, Törőcsik Franciska és Simon Kornél hozzák közelebb a BudaPart egyedülálló hangulatát magyar költők versein keresztül.

A városnegyed fejlesztője az első pillanattól fogva az értékteremtést, közösségépítést jelölte meg célként. Amint van rá lehetőség, elindulnak a családi programok, szabadtéri filmvetítések, koncertek, kiállítások, ezen felül lesz termelői piac és a visszajelzések alapján sok egyéb program is. A verses videók célja megmutatni, hogy a városnegyed különleges természeti adottságai és épített környezete által a minőségi időtöltés színtere, ahol a kultúrának kiemelkedő szerepe van, egyértelműsíti a BudaPart és a Kopaszi-gát kapcsolatát, miszerint Budapest egyik legnagyobb közparkja a BudaPart szerves része, amit a fejlesztő folyamatosan gondoz, karbantart, korszerűsít.

Nyitókép forrása: BudaPart