A Tanösvény a Spitzbergák alatt Magolcsay Nagy Gábor harmadik lírakötete, amelyet a 2023-as Ünnepi Könyvhétre tervez megjelentetni a Fiatal Írók Szövetsége a Hortus Conclusus könyvsorozatában.

„Már szinte minden adott ahhoz, hogy a rendkívül izgalmas irodalmi-képzőművészeti összjáték gyümölcsét kézbe vehesse az olvasó, ám a grafikai és nyomdai munkálatokhoz szükséges forrást közös erővel kell előteremtenünk. E célból a Fiatal Írók Szövetsége közösségi finanszírozási kampányt indít.

Ha számodra is fontos az irodalom, a kultúra, és szívesen tennél azért, hogy a Spitzbergákhoz hasonló értékes kötetek megjelenhessenek, legyél te is Magolcsay Nagy Gábor könyvének előfizetője! Hiszünk abban, hogy a minőségi irodalom közös ügyünk, és közös cselekvéssel sokat tehetünk a sikerért. Ha te is így gondolod, csatlakozz a kezdeményezéshez!

A kötetben feltüntetjük majd a támogatói névsort, emellett névre szóló dedikációval, és egy szabadon választható FISZ-kötettel is meglepünk.

Az előfizetői regisztrációhoz és a számodra legkedvesebb támogatói csomag kiválasztásához kattints az alábbi linkre! A felületen megtalálod a banki utaláshoz szükséges adatokat is” – áll a szövetség közleményében.