fbpx

Lábas Viki profi tánccal lep meg a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel című dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balett-táncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A Margaret Island klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg.

„A dalból kiindulva született meg a klip koncepciója, amiben egy kapcsolat vége utáni sivár jelen és a megszépült múltbéli emlékek összegabalyodnak. A két ember újra találkozik, és összhangba kerül egy rövid időre. Már nem lehet eldönteni, hogy mi a valóság és mi a képzelet” – nyilatkozta a rendező. „Nagyon inspiráló volt a közös munka Vikivel, aki hihetetlen maximalizmussal és bátorsággal állt hozzá a projekthez, Czár Gergő koreográfussal, akivel a tánc koncepcióját megalkottuk, valamint Vincze Lotár táncossal, aki segített mindezt életre kelteni. A sokszor viszontagságos körülmények ellenére a próbafolyamat, a tervezés és a látvány előkészítése, a forgatás is igazi csapatmunka volt, amiből nemcsak az egész stáb, de a zenekar is kivette a részét” – tette hozzá.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe. Elmondása szerint minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: „Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel” – mesélte.

A klipben szereplő látványos rozsdavörös ruhát Viki és Takács Márk Ádám stylist álmodták meg külön erre az alkalomra, az egyedi fejdísz pedig egy fiatal kortárs tervező, Vecsei Zsófi alkotása.

A dal a Margaret Island ősszel megjelent, negyedik stúdióalbumán, a Hol marad az én történetem című lemezen található.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség.

Nyitókép: Lábas Viki és Lotár Vincze. Fotó: Hegyi Julia Lily

A rovat további cikkei