fbpx

Légy az éterben! – Rádiós újságíró képzés indul

Ha azt, hogy újságíróként a hangoddal, az éteren keresztül tudod a tehetségedet megcsillantani, testhezálló feladatnak és kihívásnak érzed, ajánlunk egy kiváló helyet, ahol megtanítják neked mindezt profi szinten űzni.

A Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. az ősszel újabb képzési évfolyamot és szemesztert indít. A színvonalas médiaszakmai munkára való alkalmasság és tudás megszerzésének leghatékonyabb módja az egyéni tehetséggondozásra épülő felkészítés. Erre a módszertani alapra épül a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. minden programja, így a rádiós újságíró képzés is.

A rádiós újságírásra szakosodók megismerkednek a közszolgálati és kereskedelmi rádiózás szakmai alapjaival, az anyaggyűjtéstől a szerkesztésig és a műsorvezetésig. Mivel ma már a rádiózás online térben is működik, a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. rádiós újságírás szakirányában résztvevők podcastek készítésével is készülnek az éles környezetben való munkára. A felvételek elkészítéséhez és a gyakorlati foglalkozásokhoz tanstúdiók és hangvágó egység is rendelkezésre áll az NTGN bázisán. A rádiózás a korszerű trendjei révén igen népszerű médiaszakmai specializáció a fiatal tehetségek körében.

A tanulmányok megkezdésének egyik feltétele az alapozó újságírás program elvégzése vagy releváns médiaszakmai tapasztalat.

A rádiós újságírás program időtartama: 18 hónap
Átlagos csoportlétszám: 5-10 fő

A rovat további cikkei