Csütörtökön indul a Bartók Béla út nyárváró online fesztiválja, az Eleven, mely több mint 60 programmal várja közönségét.

A természet és a város éledése, a Bartók Béla út elevenedése lüktet a levegőben. Tavasz van, és nem csak a természet újul meg, hanem mi magunk is, az életünk, a munkánk, az üzleteink, helyeink. Hagyd, hogy magukkal ragadjanak művészeink és elvezessenek a saját világukba úgy, hogy otthonról ki sem kell mozdulnod! 

A májusi Eleven programokkal évről-évre pezsgést hozott a szervező Kulturális Tizenegy Egyesület az utca forgatagába. A galériák, kávézók, gasztrohelyek, design üzletek és a kereskedők még aktívabban váltak a kultúra közvetítőivé. Ezt a hagyományt nem törte meg az Egyesület a vírusveszély miatt sem, hiszen számukra a Bartók Béla Boulevard az „otthont” jelenti, törődni és vigyázni szeretnének vele, és nem lemondani róla a jelen járványügyi helyzetben sem. Így inkább a lehetetlennek tűnő és ismeretlen utat választotta a csapat: a fesztiválozást az online térben. Sikerült is „elköltöztetni” az Eleven Tavaszt a virtuális világba.

Zene, színház, gasztronómia, képzőművészet, online séta, játék – a programokat itt lehet nyomon követni.