A legjobb jelmez díját Kovács Yvette Alidának ítélték a Macskafogóért; a legjobb díszletért járó elismerést Igaz-Juhász Katalin kapta a Trianon színpadképéért. A legjobb női mellékszereplő díját Bódi Barbara vehette át az Úrilány szobát keres című darabban nyújtott alakításáért. A legjobb férfi mellékszereplőként Csonka Andrást ismerték el a Legénybúcsúban megformált karakterért.

A legjobb női főszereplő díja Vándor Évát illette az Apácákért. A legjobb férfi főszereplőnek Timkó János színművész bizonyult a Furcsa pár című darabban nyújtott alakításáért. A legjobb rendezés díját Szente Vajk kapta a Legénybúcsú című vígjátékért. A legjobb előadásért járó elismerést a Veszprémi Petőfi Sándor Színház Esőember című darabja vihette haza.

A 300 éves Szarvas város különdíjait Graeser József, a Fővárosi Nagycirkusz szakmai vezetője és a Zentai Magyar Kamaraszínház érdemelte ki. Szarvas város háttérmunkások számára alapított különdíját Tóth Gábor hangtechnikus kapta. Az évad hatvannégy előadását több mint negyvenezer néző tekintette meg.

Nyitókép forrása: Szarvasi Vízi Színház