Új műsorformátumnak ad otthont a 6szín online tere április 11-én .

Az interaktív „társkereső stream show” során ismert művészek improvizálnak a társkeresésről és a párkapcsolatokról. A havonta érkező interaktív társtaláló társasjáték házigazdái Márton Dorottya és Garami Gábor lesznek. Az első részében Fehér Tibor, Jordán Adél, Szabó Simon és Földes Eszter improvizál a társas kapcsolatok komikus, romantikus vagy éppen drámai pillanatairól. Az élőben rögtönzött jeleneteken ráadásul nemcsak szórakozni lehet, hanem irányítani is az előadás alatt az okostelefonra letöltött LoveStream  alkalmazással.

A műsor
meghívott vendége lesz Tóth Andi énekesnő és Hajós András is,
akik külön erre a showra készülnek saját produkciókkal, valamint Hevesi
Kriszta
szexuálpszichológus és Weiler Péter képzőművész, író, vállalkozó.

Ez a műsor egyrészt attól különleges, hogy a nézők nemcsak nézik, hanem alakíthatják is az előadást, másrészt attól, hogy az első 30 perce külön fog szólni a férfi és külön a női nézőknek egyidőben. A jegyvásárláskor is külön tudnak jegyet vásárolni a nők és a férfiak. A show további része már mindkét nem számára ugyanúgy lesz elérhető. Mindkét rész vezérfonala a társkeresés, a párkapcsolatok.

A közönség a show alatt szavazhat a LoveStream csapata által összeállított játékos kérdésekre is, melyeket pszichológusok, szociológusok, szexuál-terapeuták, írók, rendezők és színészek állítottak össze. A kérdésekre a LoveStream applikációjában tudnak válaszolni a nézők, a válaszokból pedig a rendszer akár meg is találjhata a leginkább hozzá illő partnert.