A 6színben mutatja be a Színház- és Filmművészeti Egyetem 4. évfolyamos osztálya a Mágnás Miskát Mohácsi János rendezésében.

Az Ernelláék Farkaséknál után újabb színművészetis vizsgaelőadásnak ad otthont a 6szín. A Színház- és Filmművészeti Egyetem 4. évfolyamos osztálya 2021. november 11-én mutatja be Szirmai Albert, Gábor Andor, Bakonyi Károly, Geszti Péter, a Mohácsi testvérek és Kovács Márton Mágnás Miska című operettjét Mohácsi János rendezésében.

Az előadásban Gloviczki Bernát, Jeney Luca, Kádár Kinga, Kanyó Kata, Katona Péter, Koós Boglárka, Kuttner Bálint, László Gáspár, Lelkes Botond, Mechle Christian, Mosolygó Sára, Pásztor Dániel, Szécsi Bence, Jakab Balázs és Ujvári Bors negyedik évfolyamos hallgatókat láthatja a közönség, valamint Jordán Flórát, Kárász Emesét és Barna Lillát. Az előadás díszlettervezője Khell Zsolt, a jelmezekért Remete Kriszta felel. Zenei vezető és koreográfus: Kovács Márton.

Az előadás támogatói a Szombathelyi Weöres Sándor Színház, a Pesti Magyar Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem.

Fotó: Szkárossy Zsuzsa