Ki ne ismerné a magyar operett-irodalom egyik legsikeresebb alkotását és annak címadó hősét, Mágnás Miskát, aki egy szempillantás alatt válik ?vazsmegyei gyerekből? előkelő arisztokratává? Mulatságos, szatirikus történetének és kiélezett helyzetkomikumának köszönhetően a darab örökre belopta magát a magyar nagyközönség szívébe ? Szirmai Albert és Gábor Andor pompásan megírt számai pedig felejthetetlen slágerekként égtek a köztudatba.

 

Az operettet kedvelők ezúttal sem fognak csalódni: ?A nő szívét ki ismeri?, vagy az ?Úgy szeretnék boldog lenni?, valamint a ?Cintányéros cudar világ!? mára már az operett világának örökzöld, ismert dalai, a ?Mágnás Miska? pedig méltán ismert és elismert darabja a magyar operett-irodalomnak, mely újból és újból bemutatásra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt.

 

A darab eredetileg a kitűnő magyar színészpáros Rátkai Márton és Fedák Sári számára íródott, de a produkció színvonaláról ez alkalommal is a kimagasló szereposztás gondoskodik: Peller Károly, Peller Anna, Molnár Ágnes, Lévai Enikő, Vadász Zsolt, Barkóczi Sándor, Csere László, Szabó Dávid, Csonka András, Kocsis Dénes, Lehoczky Zsuzsa, Felföldi Anikó, Faragó András és Kalocsai Zsuzsa neve garantálja az előadás sikerét.

 

A darab az Operettszínház nagyszínpadán több alkalommal is megtekinthető az ősz folyamán, szeptember 18-tól 20-ig négy alkalommal is. Jegyek az Operettszínház jegypénztárában, valamint a www.operett.hu oldalon is vásárolhatók. További információk a www.operett.hu oldalon.