Az idei fesztiválra is a műfaji sokszínűség, a magas művészi értékű kínálat, és a közönségcsalogató programok jellemzők: az előadások között opera, operett, dráma, vígjáték, történelmi látlelet, interaktív színház, valamint a trianoni békediktátum kapcsán készült produkció is helyet kapott. A versenyelőadások mellett a hét, versenyen kívüli színházi darabot, a három workshopot, a szakmai beszélgetéseket és az immár hagyománnyá vált hallgatói minifesztivált is figyelemmel kísérheti a fesztiválozó közönség, így mindenki megtalálhatja az érdeklődéséhez illeszkedő eseményt.

A fesztivál Facebook-oldalán számos érdekes, személyes leírás, nyaralásra csábító poszt, fotó és videó, valamint Az én Kisvárdám című 13 részes interjúsorozat is megtekinthető. Az összetartozás évében különösen fontos a magyarországi és a határon túli kulturális, színház szakmai találkozás. Ezzel a sorozattal a szervezők erre szeretnék felhívni a figyelmet.

A kötetlen beszélgetésekben közkedvelt művészek avatják be a nézőket abba, hogy milyen maradandó élményekkel és emlékekkel gazdagodtak a korábbi fesztiválok során.

Fotó: Facebook