A január 30-án nyílt kiállítás, melynek címe „Szép, mint a valóság és a tündérmesék véletlen találkozása…” rajzokkal, kollázsokkal, kisplasztikákkal és animációs filmekkel mutatja be a multimédia-művész egyedi látásmódját.

A nagy sikerű megnyitón, melyen részt vett az alkotó is, beszédet mondott Károlyi György, Magyarország franciaországi nagykövete és Barbara Polla párizsi galerista. Magyarósi Éva budapesti animációs filmrendező és képzőművész 2005-ben diplomázott a MOME animáció szakán, 2018-ban megnyerte az UniCredit Bank mecénás programját.

Ugyanebben az évben ő képviselte Magyarországot a Kochi-Muzirisban rendezett biennálén.Változatos művészi kifejezésformákat használ: installáció, fotó, grafika, novella, videó. Talán leginkább figyelemreméltók videóalkotásai, ahol gazdag technikai palettájának egészével egyidejűleg élhet.

A videókat rendszerint az azokat ihlető rajzok kísérik. Ez utóbbiak hol önálló műként, hol kollázsok részeként kerülnek bemutatásra. A realizmus és onirizmus határán lebegő, erősen szürrealista hatást mutató alkotásai személyes történetekként értelmezhetőek. Munkája introspektív jellegű, inspirációjának, világlátásának meghatározó forrása a magánélet, a család, szülei, gyerekei.

A kiállítás április 24-ig várja az érdeklődőket Párizs belvárosában, a Párizsi Magyar Intézetben.