Az új Feydeau–Hennequin-darab főszereplői Csőre Gábor, Gubás Gabi és Zayzon Zsolt.

A történet napjainkban játszódik a francia Riviérán, ahol egy gondtalan boldogságban élő házaspár életébe csöppenünk bele. Angéle, az első férje után milliomossá vált, rendkívül vonzó nő és Marc, a tévés híresség élete egészen álomszerű. Épp tengeri panorámás luxusvillájuk okosotthonná alakításának utolsó simításainál tartanak – hogy életük még tökéletesebbé válhasson –, amikor Angéle azt álmodja, hogy férje megcsalja.
Az előadás Bagossy Levente csodálatos díszletében kerül színre, rendezője Kelemen József.

Május második felében visszatérnek a nagy francia kedvencek: a hat éve sikeresen futó Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban, amiben tavaly vette át Schell Judit szerepét Mórocz Adrienn, és a Rövid a póráz Szinetár Dórával, akivel ez az előadás májusban lesz először látható. Újra színre kerül az Alul semmi Szabó Győző, Nagy Viktor, Vida Péter és Pindroch Csaba főszereplésével.

Az előadások a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően kizárólag védettségi igazolvánnyal, az intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett lesznek látogathatók. Ezekről részletesen a Thália Színház felületein olvashatnak (www.thalia.huhttps://www.facebook.com/thaliaszinhaz).

Kép forrása: Üzleti Sajtószolgálat