fbpx

Még lehet jelentkezni a HOTS októberi mentortáborába

Megváltozott időpontban, nemzetközileg elismert mentorokkal várja a külföldi karriertervezésre nyitott előadók jelentkezését a HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) könnyűzenei exportiroda mentortábora.

Július 31-ig lehet jelentkezni a külföldi nyitásban gondolkodó vagy már külföldön is sikeresen szereplő dalszerzők és menedzsereik számára létrehozott mentortáborra, az Outbreakers’ Labre (OBL). A tábort új időpontban, négy, nagy tapasztalattal rendelkező külföldi szakember – Victor Conradsson (Believe, Franciaország), Rupert Hollier (UK & European Guild of Music Supervisors/Redfive, Egyesült Királyság), Ida Sällinen (FACTORY 92, Németország) és Andries van Wieren (3S Music Management, Hollandia) – jelenlétében rendezik meg 2021. október 7–11. között.

„A HOTS és a Hangfoglaló Program által életre hívott tábor alapküldetése idén sem változik, elsősorban olyan előadók jelentkezését várjuk, akik már bizonyítottak más országok zenei piacán is. A jelentkezőkből ezúttal is a négy, nemzetközileg elismert mentor választja ki azokat az előadókat, zenekarokat, akiknek aztán a táborban csoportos workshopokon és személyes mentoring session alkalmakon nyújtanak itthon még nem elérhető háttértudást. Idén kiemelt figyelmet kap az a szempont is, hogy az előadók olyan gyakorlati tudást is kapjanak, amely egy ennyire bizonytalan időszakban segítheti fejlődésüket, érvényesülésüket” – foglalta össze az idei tábor céljait Nagyová Lucia, a HOTS könnyűzenei exportiroda vezetője.

Az OBL táborában minden előadó maximum két fővel (ajánlottan egy tag és a zenekar menedzsere) képviseltetheti magát, akik a mentorok segítségével fejleszthetik eddigi stratégiájukat vagy biztosabb alapokra helyezhetik terveiket a külföldi karrierépítésben. A tábor idén visszavárja a korábbi OBL-résztvevőket is, hiszen ez a lehetőség számukra is tartogat új dimenziókat.

Jelentkezési határidő: 2021. július 31.

Részletek: a Hungarian Oncoming Tunes Facebook oldalán.

Nyitókép forrása: Hangfoglaló Program

A rovat további cikkei