A Fórum Színház LOVE.HU előadását a szerelmesek napján, február 14-én tűzi újra műsorra a 6Szín Kiss Anna Laurával és Lengyel Ferenccel.

A romantikus komédia kapcsán a Fórum Színház igazgatója, Németh Kristóf elmondta:

„Egy ősbemutató minden színház életében ünnep. Ha ez egy hazai szerző műve, akkor különösen. Az már csak ráadás, hogy az író, Kulcsár Lajos a kollégánk, hiszen élete java részében színészként tevékenykedett. Az előadás kétszereplős, azonban mindkét szerep olyan lehetőséget biztosít a szereplőknek, hogy egy klasszikus vígjáték keretein belül megmutathatják fantasztikus humorukat és lírai énjüket is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Kiss Anna Laura és Lengyel Ferenc is elhozták már a legjobb alakítás díját különböző fesztiválokról. Mély érzésű, ugyanakkor nagyon szórakoztató előadás a LOVE.HU. Különösen nagy boldogság, hogy ez a szerelmesek napján kerül színre.”

A darab története szerint egy képzeletbeli
internetes társkereső weboldalon akad egymásra egy a középkorú férfi és egy
fiatal hölgy.

Ahogyan megismerjük a két ember történetet, látjuk, hogy különleges vonzalom van kettejük között. Mindkettejüknek vannak titkai, és vannak olyan momentumok a múltjukban, amelyek összekötik őket.

A további tervekről Németh Kristóf elárulta: következő bemutatójuk egy sokszereplős, nagyszabású zenés előadás, a Keménykalap és krumpliorr lesz, melyet február 27-én a gödöllői Művészetek Házában láthat a közönség. Aztán pedig Spiró György Szappanoperája következik az ő rendezésében.

Elindítanak egy új kezdeményezést is, az első Hotel Színházat: az esztergomi Grand Hotelben rendszeresen láthatók lesznek a Fórum Színház előadásai.

Fotók: Fórum Színház