A nyitást követően idén nyáron is sokszínű produkciókkal, zenés bemutatókkal, színházi szemlével, gyerekprogramokkal, filmvetítésekkel és a műfajok legszélesebb skáláján mozgó koncertekkel várja vendégeit a Városmajori Szabadtéri Színpad. A mára közkedvelt koncerthelyszínné vált budai játszóhely a 2021-es évadában is izgalmas előadókat és zenei formációkat vonultat fel.

A nyár folyamán a legváltozatosabb műfajú előadók és dallamok, komoly- és könnyűzenei, jazz-, indie-, tradicionális, crossover és világzenei koncertek várják a közönséget a Városmajorban. Az idei évadban olyan neves magyar előadók és zenekarok lépnek színpadra, mint az idén is visszatérő Palya Bea, Bereczki Zoltán vagy Horgas Eszter, valamint olyan debütálók, mint az Erik Sumo Band vagy Kökény Attila.

Az idei koncertévadot június 4-én egy rég nem látott előadó, Malek Andrea a Soulistic Gospel turnéval nyitja meg. Az énekesnő és a zongorista-zeneszerző, Jáger Bandi együttműködése egy igazán különleges projekt, amely a gospel, a jazz és a soul elemeit ötvözi, a Soulistic elnevezés pedig a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.

Június 19-én Cseh Tamás Váróterem című különleges műsorát mutatják be. Az újjáélesztett és újraértelmezett Cseh Tamás-legenda a Bonus Track Band és tíz másik színész kíséretében különleges hangzással és egyedülálló élménnyel várja a nézőket június utolsó hétvégéjén. A nyolcvanas évek elején alakult, korszakonként más és más felállásban zenélő Európa Kiadó együtteshez néhány dal erejéig a formabontó produkcióiról elhíresült Soharóza kórus csatlakozik.

A júliusi koncertek sorát a Tövisházi Ambrus dalszerző-producer nevéhez köthető, megújult felállású Erik Sumo Band kezdi meg. A zenekar egy vadonatúj, még brutálisabban ,,Erixumós” albummal érkezik a budai színpadra. Először lép fel a Városmajor színpadán a hazai és az alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja, a Müller Péter Sziámi AndFriends, akikhez a koncert során Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs is csatlakozik. Horgas Eszter és Falusi Mariann is színpadra lép, és az idei kínálatból sem maradhatott ki Palya Bea és Kökény Attila, aki a Heureka Pop Orchestra kamaraszimfonikusok kíséretében lép színpadra. A júliust − több mint egyéves hallgatás után − Bolyki Balázs és a Bolyki Soul&Gospel Kórus A csend után című koncertje zárja 31-én, az est különlegessége lesz a Bolyki Balázs négy fiából álló B4 együttes.

A Karthago töretlen népszerűsége az immár 42 éve eredeti felállásban működő öt kiváló muzsikus karizmatikus egyéniségében, zenei tudásában és jellegzetesen egyedi színpadi műsorában, a remekül megírt slágerekben rejlik. Augusztus elsején a Városmajor közönsége is részese lehet ennek az élménynek.

Bereczki Zoltán egy zenekaros nagykoncerttel és Radics Gigivel érkezik augusztusban a budai színpadra, amelyen felcsendülnek az előadó legnépszerűbb slágerei. Az este egy izgalmas és egyedi zenei utazást ígér a nézők számára, amelynek során a művész különleges zenei világába engednek bepillantást. Hosszú idő után ismét Magyarországon, a Városmajori Szabadtéri Színpadon lép fel az Európa-szerte egyik legnépszerűbb magyarországi zenekar, a Söndörgő. A koncert további különlegessége, hogy a világhírű magyar népdalénekes, Sebestyén Márta csatlakozik hozzájuk. A 2021-es nyár egyik meglepetéskoncertje a hazai progresszív rock legendás alakja, Török Ádám és zenekarának szuperkoncertje lesz, akik ezen az estén egyfajta válogatást nyújtanak a MINI együttes elmúlt fél évszázadának legismertebb és legkedveltebb dalaiból.

Augusztus 22-én ismét a Benkó Dixieland Band ad koncertet, akik ezúttal nemcsak a műfaj világslágereivel, hanem egy különleges sztárvendéggel is készülnek: Szulák Andrea csatlakozik hozzájuk. A 2021-es évad koncertjeinek sorát pedig a világon egyedülálló hangszeres felállású Swing á la Django zenekar és Tompos Kátya, többszörös díjnyertes színművész- és énekesnő közös produkciója zárja, amelyben francia sanzonok, valamint orosz mű- és népdalok olvadnak össze a francia manouche swinggel.

A koncertek egy-két kivétellel általában este 7-kor kezdődnek.

A városmajori koncertekre már megválthatják jegyeiket az érdeklődők.