fbpx

MVM-koncertek – A zongora: Boros Misi és Balázs János estjei

Június 20-án, vasárnap este Balázs János, június 28-án pedig Boros Misi zongoraestjét rendezik meg az MVM Koncertek – A Zongora-sorozaton az Opera Zongorateremben.

A live streaming formában is közvetített exkluzív koncerteken nagyon korlátozott számban, de már személyesen is jelen lehetnek a zongoramuzsika szerelmesei. A koncertre online jegyek is vásárolhatók 3 kategóriában a www.azongora.hu honlapon, ahol további információkat is olvashatnak a zongoraestekről.

Balázs János zongoraestjén a következő műsor hangzik el: Liszt: Ave Maria – Róma harangjai, Liszt: A Villa d’Este szökőkútjai, Wagner–Liszt: Izolda szerelmi halála, Schumann–Liszt: Widmung, Liszt: Valse impromptu, Liszt: Dante szonáta. Boros Misi műsora a következő: J. S. Bach: Olasz koncert, BWV 971, Chopin: b-moll szonáta, op.  35, Debussy: Images (Képek) 1. sorozat – Reflets dans l’eau (Fények a vízen), valamint Debussy: L’isle joyeuse (A boldog sziget).

Balázs János
Fotó: Emmer László

Az elmaradt koncertek kárpótlásaként a bérlettel rendelkezők és a jegyvásárlók díjmentesen nézhetik és hallgathatják meg a koncerteket az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen történő jelentkezéssel, ahol rendkívül korlátozott számban előzetesen lefoglalhatók a személyes jelenlétet biztosító jegyek is.

Nyitókép: Boros Misi, fotó: Müpa/Nagy Attila

A rovat további cikkei