A Berzsenyi Dániel Megyei Hatókörű Könyvtár, a Mesebolt Bábszínház, a Savaria Szimfonikus Zenekar és a Weöres Sándor Színház a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szombathelyi csoportjával együtt március 19-én szolidaritási délutánt szervez az ukrajnai háború menekültjeinek és áldozatainak javára.

A rendezvény helyszíne a Weöres Sándor Színház, ahol 16 órától várjuk a támogatókat. A színház előterében lehetőség lesz a könyvtár feleslegessé vált, többes példányú könyveinek pénzadományra cserélésére. A könyves adománygyűjtő program aznap, nyitvatartási időben (8 órától 17 óráig) a könyvtárban is működni fog.

17 órától a bábszínház Vackor az óvodában című előadását tekinthetik meg a nézők a Stúdiószínpadon. Az előadásról részletes információ itt található.

18 órától a Márkus Emília-teremben a szimfonikus zenekar muzsikusai adnak koncertet. A nap zárásaként a Színházteremben 19 órától a Weöres Sándor Színház Szerelem című előadását tekintheti meg 100 érdeklődő.

Az előadásról részletes információ itt.

Az előadásokon és a koncerten való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációs jegy díjtalan. Az információs pultnál kihelyezett adománygyűjtő ládába mindenki belátása szerint helyezheti el támogatását.

Regisztrálni hétköznap 9 és 17 óra között a Weöres Sándor Színház közönségszolgálati és jegyirodájában lehet személyesen (Szombathely, Király u. 11.), telefonon (+36 94 318 738) vagy e-mailben (jegy@wssz.hu). A regisztrációs jegyek a rendezvény kezdete után a helyszínen, az információs pultnál vehetők át.

Nyitókép: Vackor az óvodában. Forrás: Mesebolt Bábszínház