A régi, nagy sikerű előadások mellett négy új bemutatót terveznek.

Az első bemutató szeptember 6-án lesz: Pokorny Lia LIAison című előadóestje prózában és dalban mesél a szerelemről. Október 24-én tartják a Beszélő fejek című darab bemutatóját Puskás Tamás rendezésében, Borbás Gabival, Liptai Claudiával, Sztarenki Dórával és Scherer Péterrel. Alan Bennett meséi hétköznapi emberekről szólnak, akik extrém helyzetekben találják magukat.

Január 15-én Sidney Lumet 1976-os, sokszoros Oscar-díjas filmjét, a Networköt Paddy Chayefsky adaptációjában állítja színpadra Puskás Tamás. A történetben a megtépázott sikerű bemondónak felmondanak, és ő élő adásban bejelenti, hogy öngyilkos lesz. A látványos videótechnikát felvonultató előadásban egyebek mellett Alföldi Róbertet, Tompos Kátyát, László Zsoltot és Fehér Tibort láthatják majd a nézők.

Az utolsó bemutatót jövő év márciusában tartják. A Ma este megbukunk alkotóinak Ma este felnövünk című új, humoros előadásában egy általános iskolai osztály felnőtté válását követhetik végig két órában a nézők Liptai Claudiával, Sztarenki Dórával, Tompos Kátyával, Fehér Tiborral, Rada Bálinttal és Schmied Zoltánnal.  

Az új bemutatók mellett a Centrál Színház korábbi, nagy sikerű előadásai – a My fair lady, a Nemek és igenek, a Házassági leckék középhaladóknak, a New York-i komédia, a Függöny fel! és a Pletykafészek – is visszatérnek a színpadra.

Nyitókép: Pokorny Lia és Babicsek Bernát (LIAison)