A zenés és a prózai színpadon is nagy sikerrel játszó Náray Erika a jazz műfajának egyik legkiválóbb magyar énekesnője, szinkronszerepei által hangja ismerősen cseng a Disney-filmek során át az X-akták Scully ügynökéig. Polyák Lillát sokoldalúsága és mindig gyönyörű megjelenése mellett telt és bársonyos hangja tette népszerűvé. A Budapesti Operettszínház és a Madách Színház színész-énekesnője hazánkban és külföldön meghódította a musicalszínpadokat és örömmel kalandozik a popzene világában is.

 

A karakteres hangú, sármos színész-énekes, Homonnay Zsolt a musical és az operett műfaján belüli is változatos szerepkörökben varázsolja el a közönséget. Külföldi sikerek sora után a Budapesti Operettszínház produkcióiban szerepel, klasszikus énekesi oldalát az Adagio együttesben mutatja meg. Serbán Attila színházi pályafutását táncosként kezdte, sokoldalú művész, vibráló jelenség a színpadon. Számos produkcióban játszik több teátrumban, így a Budapesti Operettszínház és a Madách Színház előadásaiban is, több európai ország közönségét szórakoztatta musicalturnéi során.


varkertbazar_pop_swing_600x899.png
Náray ErikaFotó: Cesar G Touset

 

A Tajpejben született Hsin-Ni Liu öt éves korában kezdett zongorázni. Az évek óta Magyarországon élő zongoraművész felsőfokú zenei tanulmányait a clevelandi zeneakadémián végezte, majd diplomát szerzett a New York-i Juilliard School of Musicban és a Mannes-i School of Music-ban is. Posztgraduális tanulmányait a budapesti Zeneakadémián folytatta. Kamarazenészként olyan neves művészekkel koncertezett, mint Joseph Genualdi hegedűművész, Dmitry Yablonsky csellista, Yuri Kim és Oxána Yablonskaya zongoraművészek, most pedig a Budapest Jazz Orchestrával áll a Várkert Bazár színpadára.


varkertbazar_pop_swing_musical_homonnayzsolt_fotos_sarosizoltan_600x900.png
Hommonay ZsoltFotó: Sárosi Zoltán

 

Az 1998-ban megalakult Budapest Jazz Orchestra Magyarország legnépszerűbb big bandje. Évek óta világszínvonalon mutatja be a korabeli swing zenét, illetve a jazz szinte minden válfaját. A zenekar minden tagja végzett jazz zenész, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusban képesek legyenek zenélni. A március 10-ei esti koncerten huszonkét tehetséges művész szólaltatja majd meg a színpad és a film világából merített különböző stílusú dalokat, melyek együtt harmonikus hatást keltve bizonyosan kellemes nőnapi élményt nyújtanak a közönségnek.

Antal Lilla

Forrás: varkertbazar.hu/budapestjazzorchestra.hu