Mindenki számára nehéz volt a szobafogság, de a táncművészeket és a táncolni vágyókat már nem kell sokáig félteni. A Társulattól nem áll messze a képzések szervezése, hiszen fennállásuk óta számos nemzetközi és hazai mestert invitáltak az együttes műhelyébe különféle workshopokra. A Csuzi Márton által létrehozott, ma már önállóan működő FLYING BODIES is innen nőtte ki magát, mely mára hazánk egyik legeredetibb táncos-akrobatikus továbbképző rendezvénye lett.

A főként hazai érdeklődőknek szánt SUMMER INTENSIVE 2020 programjában olyan mesterek fognak oktatni, mint Andrew Hefler (Grund Színház) aki improvizációt, Mészáros Máté (Onemancrowd) partering technikát, Radóci Lilla (R3D ONE) hip-hopot, Rónai Attila (Hofesh Shechter) és Rusu Andor (Unusual Symptoms) kortárstáncot, valamint a Társulat művészeti vezetője, Duda Éva, aki kompozíciós technikát fog tanítani. A nemzetközi szcénában is jól ismert óraadók mind kapcsolódnak a Társulathoz, alkotók, trénerek vagy előadók voltak korábban, vagy épp most kezdenek együttműködésbe.

A társulat környezettudatos szemlélettel rendezi meg a programot, így a rendezvény összes résztvevőjétől a műanyagmentességet kér.